«

»

Apr 03

Revolutie in Bucatarie!

Acum, tara noastra este plina de revolte , instabilitate , sentimente revolutionare .tigaie-de-clatite-placata-cu-ceramica-grunberg-mare-1401727
Vrem ca toate aceste sentimente sa nu ajunga in sufletele si inimile noastre ci in bucatariile noastre .
Te intrebi cum ?
Sa le luam in ordine.
Fiecare musafir care va intra in bucatarie va observa obiectul “rege” din bucatarie , care sta mereu cu mandrie pe aragaz si ne deserveste, in bucatarie, in fiecare zi . Este ceainicul !
Cat de vechi este ceainicul tau ?
Stiati ca tehnologia moderna poate reduce consumul de energie pana la 35 % ? Stiati ca ceainicul cu un fund multistrat incapsulat poate salva nu numai bani pe consumul de gaze sau utilizare ci si reducerea timpului de fierbere si nu va ridica aburi in bucataria dumneavoastra .
Da , da , un ceainic bun, poate totul!

Si te-ai gandit vreodata cate modele de tigai sunt ? Cate tipuri de acoperire a tigailor sunt ?
Nu va puteti imagina cat de usor si placut este sa faci clatite in tigaie de aluminiu acoperita cu un strat de ceramica, destinata special clatitelor , mult mai usor decat pe oricare alta tigaie.

Nici un pilaf in lume nu va fi atat de delicos decat un pilaf gatit intr-un cazan din fonta.

V-ati gandit vreodata ca puteti gati conserve la domiciliu mai ieftin si mult mai delicios, decat in orice magazin?! Si ca ati putea sa o faceti cu o oala sub presiune simpla, care economiseste timp si costurile de energie de cel putin de doua ori.

Va dorim revolutie doar la Dumnevoastra in bucatarie, sa va aduca noi feluri de mancare delicioase si sanatoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>