«

»

May 01

7 motive pentru a alege vase pentru gatit din otel inoxidabil!

B000G6FUN0-01XL._V358607943_      Vasele din otel inoxidabil sunt  atat  practice si rezistente cat si au o serie de beneficii. Motivele pentru care sa alegeti vase pentru gatit din otel inoxidabil sunt:

1. Sunt ecologice.

   Vasele  din otel inoxidabil sunt unele dintre cele mai  sigure vase pentru gatit acestea  nu va v-a afecta sanatatea Dvs., in nici un caz,  deoarece  otelul inoxidabil este rezistent la acizi si baze , rezistent la coroziune si are porozitate scazuta. Acest lucru inseamna ca, puteti sa gatiti orice fel de mancare si pot fi utilizate o perioada lunga de timp, puteti pastra mancarea fara grija deoarece nu preia miros. Este practit de folosit deoarece nu necesita atata atentie cat un vas din ceramica sau alt material care poate fi zgaraiat sau deteriorat. Puteti agita mancarea cu orice lingura fara a tine cont ca este de silicon sau din lemn si chiar daca va fi zgaraiata suprafata nu este nociva ceea ce nu v-a afecta atat alimentele cat si sanatatea Dvs., nu-si va schimba culoarea si nu va schimba gustul alimentelor.

2. Economisiti.

    Vasele din otel inoxidabil se incalzesc rapid si uniform  ceea ce duce  reducerea consumului de energie . In prepararea oricarui preparat puteti fi siguri ca acesta nu se v-a lipi sau se va arde chiar daca folositi o cantitate mai mica de ulei. Achizitionarea vaselor din otel inoxidabil este o investitie pe termen lung de aceea veti  economisi si bani.

3. Usor de curatat.

Vasele din otel inoxidabil nu au nevoie de ingrijire speciala . Ele poate fi spalate folosind aproape orice mijloace . De asemenea, este potrivit pentru masina de spalat vase .

4. Durabilitate.

  Vasele din otel inoxidabil sunt foarte rezistente . Ele nu pateaza si nu isi  schimba forma . Puteti sa le  utilizati pentru o lunga perioada de timp pana cand , poate , modelul , te plictiseste , si va decideti sa cumparati alte modele noi .

5. Estetice.

    Vasele din otel inoxidabil au un aspect atractiv . Ele au suprafata exterioara si interioara lustruita ca o oglinda perfecta, plata si neteda , uneori in combinatie cu un finisaj mat. Design elegant si functionalitatea acestor vase se fac indispensabile in bucatarie . Designul elegant, mai permite, sa le adaptati la orice decor din bucatarie, chiar daca va decideti sa schimbati decorul pot fi adaptate cu usurinta la orice design interior.

6. Capsulate in partea de jos.

De obicei , toate vase din otel inoxidabil au partea de jos capsulata , cu straturi groase de aluminiu , care ofera fiabilitate exceptionala de-a folosi ustensilele, de orice tip. Sunt rezistente la deformare , la temperaturi ridicate , au distributie excelenta de caldura din partea de jos si in partile laterale. Preparatele  se incalzesc rapid si uniform , mancarea nu se arde din cauza absentei ” punctelor fierbinți . ”

7. Scara de masurare.

Aproape toate vase din otel inoxidabil au o scara dimensionala , care va permite sa masurati rapid cantitatea de ingrediente . Este foarte comod si practic de utilizat .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>